eten

Wat is beter voor het maag-darmkanaal: biologisch eten of goed bereid?

Een belangrijke stap op weg naar gezondheid, en dus naar de schoonheid van welzijn, is goed voor jezelf zorgen en milieuvriendelijke of biologische plantaardige producten opnemen in je dagelijkse voeding.

Verse groente- of fruitgerechten zitten altijd in het kinderdieet, maar volwassenen vergeten ze bijna altijd. In het snelle, stressvolle leven van vandaag is voeding voor mensen onwillekeurig secundair, omdat veel mensen vaak prioriteit geven aan hun carrière, professioneel succes en materieel welzijn, in plaats van het behoud van hun gezondheid en jeugd.

Vaak ontbijten veel mensen vanwege de ochtenddrukte niet, ‘s middags snacken ze fastfood of soortgelijk voedsel en eten ze gefrituurde halffabrikaten voor het avondeten, dat wil zeggen dat iemand geen uitgebalanceerd dieet heeft. Dit is zeer schadelijk voor de gezondheid van het maag-darmkanaal, en dus voor de jeugd en schoonheid. Er is vaak niet genoeg tijd om gezond eten te bereiden, vooral na een dag hard werken. Omdat iemand de hele dag honger heeft, wil hij meer calorierijk voedsel, vaak gebakken met een vette, in de winkel gekochte saus, die veel onbekende “E” bevat.

Maar de enige bronnen van natuurlijke actieve componenten voor de schoonheid en gezondheid van het maag-darmkanaal, die zo noodzakelijk zijn voor een persoon, zijn vers natuurlijk fruit, groenten, vis, vlees, eieren, granen, aardappelen, enz. Helaas vaak na het koken , worden deze actieve componenten vrijwel volledig nutteloos. Het milieu in de meeste landen van de wereld vereist dat alle voedingsproducten nuttige eigenschappen hebben, anders zal een persoon zich uitgeput en moe voelen en ziekten ontwikkelen als gastritis, chronische cholecystitis, enz.

Je moet geen complexe gerechten bereiden, vooral het recept waarvoor je uien en geraspte wortels moet bakken, op smaak brengen met tomatensap, gebakken kool en courgette toevoegen, gestoofde knoflook, alles mengen, veel olie toevoegen en doorgaan met frituren! Dergelijke gerechten veroorzaken brandend maagzuur en maagpijn. Het zal veel nuttiger zijn om de bovengenoemde groenten vers te eten. Sappige wortels zijn niet alleen nuttig voor de maag en darmen, maar ook voor de tanden en het tandvlees. Elke dag verse wortels eten is een effectieve preventie van parodontitis. Bij je maaltijd hoort altijd een soort salade te zitten, met tomaten, komkommers, paprika, courgette of aubergine, maar zonder vette saus of mayonaise.

Om u altijd mooi, gezond en jong te voelen, moet u een gezond dieet volgen, waardoor u zich voor en na de maaltijd goed voelt en geen onaangename maag-darmklachten krijgt. Als u ooit te veel eet, straf uzelf dan niet, maar neem medicijnen die brandend maagzuur verlichten (zoals Lanzol) of maagpijn (zoals Gastro-Soothe), maar probeer het niet nog een keer te doen. Het is belangrijk om de regels van gezond eten altijd te volgen, niet alleen als iets pijn doet. Om dit gemakkelijker te maken, kunt u contact opnemen met een voedingsdeskundige die u zal helpen bij het kiezen van een uitgebalanceerd en smakelijk dieet voor u.